wintersport

Wintersport plekken waar je geweest moet zijn

Bent u een echte wintersport liefhebber? Lees dan snel verder want in dit artikel worden de mooiste wintersport plekken beschreven.

wintersport

Wintersport in SkiWelt Wilder Kaiser

Dit is een zeer geliefde plek onder de Nederlandse Wintersporters. En dat is niet zonder reden. De kilometers hoge bergen met zeer goede kwaliteit sneeuw zorgen elk jaar voor vreugde en plezier. Daarnaast vind je in de omgeving veel dorpjes, berghutten en typisch Oostenrijke gezelligheid. Na het skiën is het dan ook zeker aan te raden om een schnaps te drinken tijdens het après-skiën. Het enige nadeel wat wij kunnen bedenken is dat u buurman hoogstwaarschijnlijk ook Nederlands zou zijn. Vindt u dat niet erg dan is deze plek zeker een aanrader.

Espace Killy

Ook dit gebied mag zeker niet aan dit lijstje ontbreken. Dit Franse Skigebied is bijna de gehele winterperiode voorzien van sneeuw van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kent dit gebied hoogteverschillen van maar liefst 2000 meter. Een fantastische uitdaging voor beginner en expert. De luxe skiliften in dit gebied maken het plaatje compleet en zorgen voor een onvergetelijke skivakantie. Een topper onder de wintersport plekken.

Bent u van plan om één van deze wintersport gebieden op te zoeken? Zorg dan voor goede materialen in de vorm van jassen, handschoenen, mutsen, broeken en apparatuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *