Website laten maken, waar moet je op letten?

Tegenwoordig wordt het steeds makkelijker om een website te maken. Echter heb je zoveel mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In dit artikel zullen wij het systeem WordPress toelichten en daarnaast enkele punten waar u op moet letten.

Wat is WordPress?

Dit is een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarbij verschillende gratis thema’s en plugins beschikbaar zijn. Deze thema’s en plugins kunt u gebruiken om uw website vorm te geven. Teksten en afbeeldingen toevoegen is binnen een handomdraai voltooid.

Waar moet u op letten?

Bij het starten van een website wilt u natuurlijk bezoekers op uw website verwelkomen. Maar hoe wordt uw website tussen al die andere websites gevonden. Zorg ervoor dat u erachter komt waar de markt mee bezighoudt. Richt u op een specifieke doelgroep en vermijd dat u iedereen probeert aan te spreken. Hierdoor is namelijk de kans groot dat u juist niemand aanspreekt en dat bezoekers u website niet vindbaar wordt.

Daarnaast kan het ook handig zijn om meer informatie te lezen over SEO. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is het beter vindbaar maken van uw website. Het algoritme van Google waardeert u website op meer dan 200 verschillende factoren waarna Google beslist op welke positie uw website geplaatst moet worden. Een belangrijke factor waarnaar Google kijkt is het gedrag van de bezoeker. Is de website aantrekkelijk voor de bezoeker? Vindt hij/zij het antwoord op zijn vraag dan zal Google de website hoger waarderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *