stralende huid

Gezond en mooi

Fit, stralend en gezond. Dat is ongetwijfeld hoe jij je wilt voelen. Als je huid kon praten, zou zij dit vast en zeker helemaal met je eens zijn. Jouw huid heeft het namelijk net zo hard nodig als jij om zich goed te voelen om optimaal te kunnen functioneren. En wanneer jouw huid zich lekker voelt, kun jij er ook tegenaan.


stralende huid

Weerslag van het weer

Zowel lage als hoge temperaturen vinden hun weerslag op jouw huid. Ken je dat droge, trekkerige gevoel in je gezicht? Dat is allesbehalve fijn. Helaas is dit een gevolg van een lage luchtvochtigheid. Dit treedt al snel op wanneer de verwarming thuis of op het werk hard bezig is om jou warm te houden. Temperatuursverschillen, wind en zon kunnen ervoor zorgen dat de conditie van je huid verslechtert. Vervelend, want de basis van een mooie en stralende huid is een goede conditie.

Stralend

Met een verzorging die bij jouw huid past, kunnen problemen voorkomen worden of worden opgelost. Niet elke huid is hetzelfde en dus is er niet maar één juiste manier om haar te verzorgen. Gelukkig sta je er niet alleen voor. In de schoonheidssalon zijn getrainde schoonheidsspecialisten die jouw huid kunnen analyseren en behandelen. Misschien heeft jouw huid behoefte aan een peeling, een intensief masker of juist een massage. Er is een hoop mogelijk en samen met de schoonheidsspecialiste kun je bespreken waar je voor gaat.

Het gevoel vasthouden

Na de schoonheidsbehandeling kan de schoonheidsspecialiste jou uitgebreid adviseren over hoe jij thuis zelf je huid optimaal gezond kunt houden en verwennen. Dat is wel zo fijn, want dat heerlijke gevoel na een schoonheidsbehandeling wil je natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. En je wilt er ongetwijfeld ook graag mooi uit zien. Met je huid weer in optimale conditie heb je het belangrijkste al voor elkaar. Vind je het fijn als de schoonheidsspecialiste jou ook make-up advies geeft? Vraag er gewoon even naar in de schoonheidssalon. Want als jij je goed voelt, straalt je huid nóg meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *