telefoon abonnement

Een nieuw abonnement afsluiten voor weinig geld

Je betaalt nu al flink wat geld voor dat telefoon abonnement en wanneer deze is verlopen, wil je graag minder betalen. Of meer krijgen voor wat je krijgt. Er zijn bepaalde trucs om dat voor elkaar te krijgen, want we willen allemaal zoveel mogelijk voor zo weinig mogelijk geld. Dat is met de juiste woorden en trucs wel mogelijk. Toch moet je er wel ‘ballen’ voor hebben om het te durven. Daarnaast gaat er ook veel tijd in zitten want het draait hier allemaal om onderhandelen. Jawel, onderhandelen over een telefoonabonnement.

telefoon abonnement

Opzeggen in plaats van verlengen

Wanneer je je provider gaat bellen, moet je kiezen voor de opzeg functie. Die mensen proberen je daar graag klant te houden en kunnen ook fikse kortingen geven. Ze willen je behouden en doen daar dan ook heel veel voor. Je kunt dus prima zeggen dat je overweegt om naar een andere, eventueel goedkopere, provider te gaan die jou veel meer kan bieden dan dat je huidige provider doet. Dit wil het bedrijf niet en zet ze ook aan het denken. Op deze manier kun je heel veel krijgen voor minder geld. Het is zeker het proberen waard voor wanneer je echt minder wilt betalen voor je telefoonabonnement.

Heel veel bellen en nadenken

Het kost veel geld om iets te krijgen dat je graag wilt. Zo moet je in deze situatie vaak bellen naar je provider en zeggen dat je erover gaat nadenken. Op die manier weten ze dat je twijfelt en kunnen ze nog meer aanbieden dan dat het huidige aanbod was. Dat kan dus betekenen dat je nog meer korting krijgt of meer inhoud van je abonnement voor de prijs die je betaalt. Je moet van tevoren ook weten wat je wilt bereiken. Meer belminuten, sms’jes en MB’s of juist een lagere prijs voor het abonnement dat je nu hebt. Het maakt een groot verschil wanneer je al weet wat je wilt, anders ga je makkelijker mee in wat de verkoper bedenkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *